Satuloiden
vuokraus

 

Turvallinen tapa

löytää oikea satula

 


Varaa sovitusaika netissä

täältä!

SATULA-AUTO

 

AMMATTITAITOINEN

SOVITUSPALVELU


Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut Erreplus-satuloista? Martina Sgarzani Erreplussalta saapuu Suomeen 20.-21.9. kouluttamaan henkilökuntaamme ja sovittamaan satuloita. Otamme mukaan muutamia testiratsukoita maksuttomaan satulansovitukseen Helsingin toimipisteeseemme Tuomarinkylään! Tule testaamaan näitä huippulaadukkaita ja innovaatisia satuloita, joista löytyy mm. paljon kaivattua lapatilaa sekä koulu- että estesatuloissa. Satuloiden kehittämiseen ovat osallistuneet useat huippuratsastajat, esim. Adelinde Cornelissen ja Christian Ahlmann. Satulan valmistetaan Italiassa ja niissä on synteettinen, muokattava runko sekä villatoppaus. Tiedustelut sovituspaikoista [email protected] Lisätietoa satuloista: www.erreplus.com

VARAA AIKA SATULANSOVITUKSEEN Testaamme uutta järjestelmää satulansovitusaikojen ja satulasepän aikojen varaukseen toimipisteittäin. Voit tarkastella vapaita aikoja ja tehdä varauksen linkin kautta.

ASIAA MYYNTIVÄLITYKSESTÄ Olemme päivittäneet myyntivälitysehtojamme. Otamme satuloita myyntiin merkistä ja mallista riippuen, mutta tällä hetkellä myyntivälityspalvelun kysynnän olessa todella suurta, olemme joutuneet rajoittamaan myyntiin otettavia satuloita hieman aikaisempaan verrattuna. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi seuraavia merkkejä: Childeric, Amerigo, Equipe, Bruno Delgrange, Frank Baines, Kent & Masters, Prestige, Antares jne. On kaikkien osapuolten etu, että satula myydään kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla! Tutustu lisää aiheeseen omalla sivulla täältä.

TIEDOKSI ASIAKKAILLEMME!

GDPR-uudistus koskee myös Satula.comin palveluja ja olemme päivittäneet tietosuoja-asioita koskevan rekisteriselosteemme, joka löytyy etusivumme alalaidasta. Rekisteriselostesta käy ilmi, mihin tarkoitukseen asiakkaista kerättyjä tietoja käytetään. Jokainen meillä asioiva muodostaa sopimussuhteen ottaessaan satuloita kokeiluun. Tietoja säilytetään järjestelmässämme, joka on salasanasuojattu ja jonka käyttöoikeus edellyttää Satula.com Finlandin sisäisen järjestelmän käyttäjäoikeuksia.. Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Tietoja voi halutessaan muokata ja päivittää itse omalle asiakastilille kirjautuneena ollessaan.. Annamme mielellämme lisätietoja, otathan yhteyttä, jos joku jäi askarruttamaan! Tietosuoja-asioista vastaamme parhaiten sähköpostilla: [email protected]!

TERVETULOA SATULA.COMIN UUSITULLE NETTISIVUSTOLLE!

Lue allaolevasta linkistä sivuston käyttöohjeita ja vinkkejä!

KÄYTTÖOHJEET

Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti, ja alussa voi ilmetä pieniä käyttökatkoja!

Facebook