Toimintaperiaatteet

Palvelemme toimipisteissämme ja satula-autolla seuraavin tavoin:

NOUTO
Satuloita voi noutaa kokeiltavaksi toimipisteistämme (henkilötodistus näytettävä, ei panttirahaa).  
Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaiden luottotiedot.
Satuloita kokeiluun ottamalla hyväksyt satuloiden KOKEILUEHDOT.

LÄHETYS
Lisäksi satuloita voidaan toimittaa postin tai Matkahuollon kautta KOKEILIJAN VASTATESSA RAHTIKUSTANNUKSISTA.
Annathan yhteystietosi ja henkilötunnuksen. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaiden luottotiedot.
Postin hinnat: paketti 1 satula 18 €, 2 satulaa 25 €, isommat lähetykset painon mukaan.
Huomioithan, että satuloiden palautuslähetykset voivat vaihdella yksityisasiakkaan lähettäessä paketteja.
Kokeilija maksaa siis posti/rahtikulut molempiin suuntaan. Linkistä löydät KOKEILUEHDOT.
Palautuslähetys on kokeilijan vastuulla, kunnes lähetystunnus on toimitettu Satula.comille.
Maksamattomien lähetysten postikulut laskutamme asiakkaalta.

SOVITUSPALVELU
Voit tulla satulansovitukseen hevosen kanssa kaikkiin toimipisteisiimme. Ajanvaraukset suoraan toimipisteistä. Satulansovituksen hinta toimipisteessä 40 €, oman satulan sopivuuden tarkistus 20 € (painemattotesti 50 €, painemattotestauslaitteen sijainti vaihtelee).  Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta! Satulansovituksen hintaan kuuluu aina kentän/maneesin käyttö. Kaikissa toimipisteissämme on käytössä maneesi. Voit kokeilla satuloita koko paikallaolevasta valikoimastamme. Annamme parhaat satulat aina kokeiluun viikoksi, jonka jälkeen voi tehdä osto/vuokrauspäätöksen. Kokeilusatuloiden palautuksesta aiheutuvat kustannukset ovat kokeilijan vastuulla. 

Sovituspalvelu on mahdollista ajoittaa ajankohtiin, jolloin satulaseppä työskentelee toimipisteissämme. Tällöin mahdolliset muokkaustarpeet pystytään toteuttamaan nopealla aikataululla.

SATULA-AUTO
Voit tilata satula-auton talllillesi käyntimaksua vastaan. Valitsemme autoon satulat asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Annamme parhaat satulat aina kokeiluun viikoksi, jonka jälkeen voi tehdä osto/vuokrauspäätöksen. Kokeilusatuloiden palautuksesta aiheutuvat kustannukset ovat kokeilijan vastuulla. Voit pyytää myös satulansovittajan tallikäynnille, josta veloitamme matkakustannuksia satula-auton hinnaston mukaan:

Käyntimaksu 60 €/hevonen (ei muita kuluja)
Jos tallilla 3 hevosta tai enemmän 40 e/hevonen
Jos tallilla 5 hevosta tai enemmän 30 e/hevonen

Satulan tarkistus autokäynnillä 30 e, jos tallilla on muitakin sovituksia, erikseen 60 €/hevonen
Huomioithan, että vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta!

MUUTA HUOMIOITAVAA
Satulansovituksessa henkilökunta antaa ehdotuksia mahdollisesti sopivista satuloista, ja asiakkaan vastuulla on varsinaisen osto/vuokrauspäätöksen tekeminen. Suosittelemme aina kokeilemaan satuloita ratsain useita kertoja kotitallilla tutuissa olosuhteissa ja seuraamaan hevosen käytöstä sekä mahdollisia satulasta aiheutuvia ongelmia ennen osto/vuokrauspäätöksen tekemistä. Mikäli hevosellasi käy esimerkiksi hieroja tai fysioterapeutti tai sinulla on oma valmentaja, suosittelemme vielä näyttämään satulat heille, jotta varmistutaan oikeasta valinnasta. Mikäli olet epävarma satulan sopivuudesta, suosittelemme aina ensin vuokrausvaihtoehtoa. Annammekin kaikkiin myytäviin ja vuokrattaviin satuloihin aina viikon kokeiluoikeuden ja lisäksi myyntilaskuissa on 14 vrk maksuaika, jonka aikana satuloissa on täysi vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli satulan ostettuasi tai vuokrattuasi huomaatkin, että satula ei kuitenkaan vaikuta hyvältä, olethan meihin yhteydessä välittömästi mahdollisten jatkotoimenpiteiden kartoittamiseksi. Satula.com Finland ei vastaa satuloiden käytöstä aiheutuneista välillistä vahingoista.

Jos sopivaa satulaa ei valikoimastamme löydy, annamme vinkkejä siitä, millaista satulaa kannattaisi hakea ja tarvittaessa ilmoitamme uusien satulavaihtoehtojen saapumisesta liikkeeseemme.

Kokeilija sitoutuu tarvittaessa palauttamaan kokeilusatulat omalla kustannuksellaan mihin tahansa toimipisteeseemme viikon kuluessa sovituspäivästä, ellei muuta sovita.

Huom! Paimion, Kangasalan ja Helsingin toimipisteissä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Muissa toimipisteissä käteismaksu. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.