Toimintaperiaatteet

NOUTO
Satuloita voi noutaa kokeiltavaksi toimipisteistämme (kirjallinen sopimus, henkilötodistus näytettävä, ei panttirahaa).

LÄHETYS
Lisäksi satuloita voidaan toimittaa postin tai Matkahuollon kautta KOKEILIJAN VASTATESSA RAHTIKUSTANNUKSISTA. Annathan yhteystietosi ja henkilötunnuksen. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaiden luottotiedot.
Postin hinnat: paketti 1 satula 18 €, 2 satulaa 25 €, isommat lähetykset painon mukaan.
Matkahuollon hinnat määräytyvät paketin koon mukaan (hieman postia kalliimpi).
Kokeilija maksaa siis posti/rahtikulut molempiin suuntaan. Linkistä löydät KOKEILUEHDOT.
Palautuslähetys on kokeilijan vastuulla, kunnes lähetystunnus on toimitettu Satula.comille.
Maksamattomien lähetysten postikulut laskutamme asiakkaalta.

SOVITUSPALVELU
Voit tilata satula-auton talllillesi käyntimaksua vastaan (hinnasto sivuilla) tai tuoda hevosesi satulansovitukseen Tuomarinkylään, Paimioon, Ypäjälle, Kangasalle tai Ouluun (satulansovituksen hinta toimipisteessä 40 €). Voit kokeilla satuloita koko paikallaolevasta valikoimastamme sekä maasta käsin että tarvittaessa ratsain. Parhaat vaihtoehdot voit ottaa vielä mukaan testattavaksi kotitallille. Voit pyytää myös satulansovittajan tallikäynnille, josta veloitamme matkakustannuksia satula-auton hinnaston mukaan:
60 €/hevonen (ei muita kuluja)
Jos tallilla 3 hevosta tai enemmän 40 e/hevonen
Jos tallilla 5 hevosta tai enemmän 30 e/hevonen

Satulan tarkistus autokäynnillä 30 e, jos tallilla on muitakin sovituksia, erikseen 60 €/hevonen
Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta!

MUUTA HUOMIOITAVAA
Satulansovituksessa henkilökunta antaa ehdotuksia mahdollisesti sopivista satuloista, ja asiakkaan vastuulla on varsinaisen osto/vuokrauspäätöksen tekeminen. Suosittelemme aina kokeilemaan satuloita ratsain useita kertoja kotitallilla tutuissa olosuhteissa ja seuraamaan hevosen käytöstä sekä mahdollisia satulasta aiheutuvia ongelmia ennen osto/vuokrauspäätöksen tekemistä. Mikäli hevosellasi käy esimerkiksi hieroja tai fysioterapeutti tai sinulla on oma valmentaja, suosittelemme vielä näyttämään satulat heille, jotta varmistutaan oikeasta valinnasta. Mikäli olet epävarma satulan sopivuudesta, suosittelemme aina ensin vuokrausvaihtoehtoa. Annammekin kaikkiin myytäviin ja vuokrattaviin satuloihin aina viikon kokeiluoikeuden ja lisäksi myyntilaskuissa on 14 vrk maksuaika, jonka aikana satuloissa on täysi vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli satulan ostettuasi tai vuokrattuasi huomaatkin, että satula ei kuitenkaan vaikuta hyvältä, olethan meihin yhteydessä välittömästi mahdollisten jatkotoimenpiteiden kartoittamiseksi. Satula.com Finland ei vastaa satuloiden käytöstä aiheutuneista välillistä vahingoista.

Jos sopivaa satulaa ei valikoimastamme löydy, annamme vinkkejä siitä, millaista satulaa kannattaisi hakea ja tarvittaessa ilmoitamme uusien satulavaihtoehtojen saapumisesta liikkeeseemme.

Kokeilija sitoutuu tarvittaessa palauttamaan kokeilusatulat omalla kustannuksellaan Paimioon, Espooseen, Ypäjälle, Kangasalle tai Ouluun viikon kuluessa sovituspäivästä, ellei muuta sovita.

Huom! Vain Paimion ja Helsingin toimipisteissä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.