AUKIOLOAJAT

Vk  16
To     19.4.   Klo  12-16

Vk 17
Ma     23.4.  Klo   13-15.30!
Pe      27.4.  Klo   11-15
HUOM! ilmoitamme nettisivuillamme aina perjantaina seuraavan viikon aukiolopäivät. Näin pystymme tarjoamaan joustavammin satulansovituspalvelua mahdollisimman monelle Ypäjällä vierailevalle asiakkaallemme, sovituksen hinta toimipisteessä 40€, Hevosopiston opiskelijoille ilmainen! Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta!
Huom! Toimipisteessä ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.

Varaathan ajoissa ajan sovitukseen, jos olet tulossa esimerkiksi lähijaksolle tai valmennukseen!

Ypäjän toimipisteeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös muinakin päivinä (Ypäjän toimipisteessä työskentelevät henkilöt saattavat työskennellä muissa toimipisteissä muina päivinä).  Sovitusaikoja myös aukioloajan ulkopuolella, varaathan erikseen ajan satulansovitukselle hevosen kanssa! Satulansovituksen hinta Ypäjän toimipisteessä on 40€. Käytössämme ovat Hevosopiston maneesit ja kentät ilman eri veloitusta!

Huomaathan, että myymälässämme voi olla ajoittain ruuhkaa, jolloin emme välttämättä pysty vastaamaan puheluihin.
Pyydämme jättämään viestin vastaajaan tai lähettämään tekstiviestin / sähköpostin, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian vapauduttuamme.

Yhteystiedot:
[email protected]
puh. 044-3644700
Osoite: (Huom! Tähän osoitteeseen ei voi lähettää satuloita)
Ahteensuuntie 22
32100 Ypäjä
(käynti 5-tallin takaa, sijainti tallin alapuolella)